Prof.Dr. Fuat Sezgin İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimize vereceğimiz bilgi ve eğitim ile üstün nitelikli ve başarılı insanlar olarak hayata ve üst öğrenim kurumlarına hazırlayan, çevresinde örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmak, ayrıca öğrencilerimize üst düzey bilişsel ve eleştirel düşünme becerisi kazandırabilmek.

Misyon: Prof. Dr. Fuat SEZGİN İlkokulu olarak Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda öğrencilerimize en iyi ve en gelişmiş eğitim ve öğretim şartlarını sunarak bilgiyi kullanan ve geliştiren,kültürünü benimseyen ve devam ettiren,sanatı hayatın her aşamasında yaratan bir geleceği hazırlamak için varız.

Başarılar: 2019/2020 Eğitim Öğretim yılında İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışmasında öğrencimiz 3/A sınıfından Buğlem CANTEMUR ilçe 2. si olmuştur. 2020/2021 Eğitim Öğretim yılında İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışmasında öğrencimiz 4/A sınıfından İlayda TUNÇEL ilçe 1. si olmuştur. Okulumuz COVİD-19 salgınında gerçekleştirdiği önlemler ile "OKULUM TEMİZ BELGESİ"ni almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 08.50 15.20
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: Spor salonu
Bilimsel Etkinlikler: Konferans Salonu, Sinema Salonu